Marcus

De olika workshopledarna presenterar sig efter hand. Först ut är Marcus Gustafsson, som säger så här:

Jag tror inte unga och barn är smartare än vuxna. Men heller inte tvärtom. Perspektiven är bara annorlunda och det sporrar att få inblick i nya sätt att formulera sig. Ur ett demokratiperspektiv är det ju också en förutsättning att vi filar ner trösklarna till de viktiga rummen i samhället och ser till att alla får en möjlighet att uttrycka sina tankar om den nya Älvstaden. Kanske klaga?

Det är utelämnande att klaga. Tänk om ingen bryr sig? Jag vill våga klaga på det jag tycker är viktigt ur ett längre perspektiv men jag brukar nog mest klaga på småsaker. Min partners tillkortakommanden och mina egna.

Hösten 2016 jobbar jag huvudsakligen som teaterlärare på Performing Arts School i Göteborg. Det innebär att jag får möjlighet undervisa unga vuxna som brinner för att sjunga, dansa och agera. Det ger mig mycket inspiration. Jag läser också dramatik för att lära mig mer om skrivandets hantverk. Din Röst-projektet som vi börjar denna höst hoppas jag kommer sträcka sig längre och bli större än vad vi tror just nu.

Det roligaste jag vet är att dumma mig med min son som är två år. Hans skratt är beroendeframkallande!

www.marcusgustafsson.nu

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s