Om Din Röst

Din Röst är ett projekt som handlar om att fråga andra vad de tycker, och att skapa olika konstnärliga gestaltningar av detta. Specifikt handlar det om stadsplanering i Göteborg, och vi har valt att fokusera på Backaplan. Backaplan är ett populärt köpcentrum på Hisingen, med ett mycket centralt läge i staden. Idag finns där stora butiker och varuhus, restauranger, en knutpunkt för kollektivtrafiken, väldigt stora parkeringsplatser, och en del annat. Nu planeras för en förändring som kommer att ske de närmsta tio-tjugo åren. Hur vill du och andra att det ska bli?

Projektet är en process som inte är förutbestämd vart den ska leda. Det drivs av Fredrik Hagstedts Medvetenhetsverkstad i samarbete med Kultur och fritid Lundby, och med stöd av Kulturbryggan. Medverkar gör fyra konstnärer/workshopledare, Elin Flognman, Ida Lod, Jon Liinason och Marcus Gustafsson, samt elever och lärare på Kulturskolan på Hisingen. Därutöver är alla som är intresserade av att medverka välkomna att höra av sig, oavsett ålder och bostadsort.

Bilden visar, från vänster, Fredrik, Elin, Jon, Ida och Marcus. Den är tagen vid bastun i Frihamnen, under ett förberedande promenerande möte mellan Lilla Bommen och Frihamnen den 19 juli 2016.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s